در سال ۲۰۱۴، برنامه کمک تغذیه تکمیلی[۱] -برنامه فدرال برای حل ناامنی غذایی در ایالات متحده- ۷۰ میلیارد دلار جهت حمایت از تغذیه ۴۶.۵ میلیون خانواده و کودک آمریکایی در ۲۲.۷ میلیون خانواده آمریکایی اختصاص داد. به گفته وزارت کشاورزی آمریكا، مزایای برنامه کمک تغذیه تکمیلی طی سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۹ به میزان ۱۳.۲ درصد فقر شدید و ۱۵.۵ درصد از فقر كودكان را كاهش داد. در حال حاضر محققان دانشگاه میسوری دریافتهاند كه مزایای برنامه کمک تغذیه تکمیلی در كاهش مراجعت افراد به بخشهای اورژانس، صرفه جویی در پول خانوادهها، امکانات بهداشتی و مالیات دهندگان نیز مؤثر است.
کالین هفلین، استاد امور عمومی، گفت: “طبق تحقیقات پیشین، میانگین هزینههای پزشکی مرتبط با هیپوگلیسمی[۲] -کم شدن قند خون- که نیاز به درمان پزشکی دارد در هر مراجعه به بخش اورژانس و هزینههایی که اغلب توسط مدیکید[۳] -برنامه بهداشتی آمریکا برای خانوادهها و افراد با منابع و درآمد کم و فقیر- پرداخت میشد، ۱،۱۸۶دلار بود.
به باور هفلین موضوع سلامت را نمیتوان بدون مشارکت در تغذیه مناسب حل کرد. درک چگونگی تعامل و تأثیر متقابل برنامهها میتواند برنامههای سیاستگزاری را در حین کنترل هزینهها بهبود بخشد.
هفلین، لسلی هودز، کاندیدای دکترا در دانشکده امور عمومی ترومن و پیتر موسر، استاد اقتصاد دانشکده هنر و علوم، از دادههای برنامه کمک تغذیه تکمیلی و مدیکید جهت شناسایی میزان مزایای برنامه کمک تغذیه تکمیلی و میزان مراجعت به بخش اورژانس استفاده کردند.
محققان سپس رابطه بین دریافت مزایای برنامه کمک تغذیه تکمیلی و استفاده از مراقبتهای بهداشتی را بررسی کردند.
تجزیه و تحلیل رابطه قوی بین میزان مزایای برنامه کمک تغذیه تکمیلی و مراجعت به اورژانس برای هیپوگلیسمی را نشان داد. محققان دریافتند که افزایش ۱۰۰ دلار در مزایای برنامه کمک تغذیه تکمیلی موجب کاهش احتمال مراجعت به اورژانس برای هیپوگلیسمی تا حدود ۱۳ درصد شد.
هادز گفت: “این تحقیق نشان میدهد مزایای برنامه کمک تغذیه تکمیلی میتواند به خانوادههای کمدرآمد کمک کند تا خانوادههای خود را مدیریت کنند. همچنین این برنامه میتواند به خانوادهها کمک کند از تغییرات کیفیت و کمیت غذا که ممکن است منجربه هیپوگلیسمی شدید و مراجعت به بخش اورژانس باشد، جلوگیری کند.
[۱] Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP)
[۲] hypoglycemia
[۳] Medicaid
منبع: ساینس دیلی
برگردان: زهرا سعیدی، کارشناس ارشد سیاستگزاری عمومی
انتشار مطلب، با ذکر نام سایت سیاستگزاری عمومی ایران، بلامانع است.